Deze afslankingsmassage is een nieuwe niet-chirurgische behandeling om via massage af te slanken.

 

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt zodat de huid strakker wordt.

Het grootste verschil tussen deze afslankingsmassage en andere traditionele afslankingsmassages, is dat naast de eigenlijke massagetechnieken-, tevens gebruik gemaakt wordt van cuppingtechnieken.

Deze afslankingsmassage kun je zien als een alternatief van de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en neemt de omvang van het lichaam af. Een positieve bijwerking is dat men zich na een behandeling verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt. De afslankingsmassage verwijdert bovendien toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Deze behandeling helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. De massage kan op vrijwel elke gezonde persoon toegepast worden.

Men valt met de massage niet af in kilo’s, maar men verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

Wat zijn de resultaten?
Hoewel de resultaten variëren, kan men uitgaan van een gemiddeld omvangverlies van 12,5 cm. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsverlies.

Je kan wordt gemeten je wanneer je begint, in het midden en op het einde van de reeks. De resultaten zijn niet onmiddellijk na 1 sessie zichtbaar. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van het lichaam duidelijk zichtbaar.