afslanken in groep - getal op mijn weegschaal die ik nooit verwacht had nog te halen

5,0 rating
15 januari 2020

Deze getuigenissen kan ik alleen maar beamen… sinds de raad van Evy op te volgen en zelf ook opgevolgd te worden door Evy zie ik inmiddels mijn 3de tiental op de weegschaal!!! Nooit gedacht dat dit me ooit nog zou lukken. Allerlei diëten geprobeerd en nu ‘gewoon’ eetpatroon veranderd, raad en bijsturingen van Evy opvolgen en dat zonder echt héél veel te moeten opofferen … dankjewel Evy! 👍👍👍

Leen W. Belsele

Gezondheid door te eten

4,0 rating
18 december 2019

Door de positieve ervaring van een goeie vriend met Evy’s etensbegeleiding heb ik met haar contact genomen.
Het was een echte ‘eye-opener’ en de aanpassing van mijn voedingspatroon (zonder dat ik als een asceet moest gaan leven) gaf vrij snel prima resultaten met betrekking tot mijn suikerspiegel met als prettige bijkomstigheid dat ook een aantal overtollige kilo’s verdwenen.

Francois Wouters

1 jaar en minus 13kg later

5,0 rating
17 december 2019

Je kent het wel… Je bent de 30 gepasseert, je gaat eerder richting de 40 en de kilos vliegen eraan door alleen maar aan eten te denken en met geen stokken weer weg te krijgen. Na een minder geslaagde Herbalife poging, ben ik via-via terecht gekomen bij Evy.
Na eerst wat zoeken met gemengd resultaat en het gekende jo-jo effect, 10 kg kwijt en dan toch terug 10kg, zijn we terecht gekomen bij Evy. Door een grondige screening (achtergrond – medische achergrond en licht psychologisch achtergrond) hebben we dan toch een combo gevonden gevonden die werkt: intermittent fasting, bulletproof koffie (gets that heart a’pumping), lage inname van koolhydraten (maar toch genoeg om die balans endorfines en donkere deachten de mist in te jagen) en bewegen (de 6km gaan vlot – daar waar eerst 500m al; zonder adem zette (letterlijk).
Met als resultaat; minder hoog-, laag en opvlieger, minder moodswings, meer energie, focus en doorzettingsvermogen. en de kilos, die gaan er vlotjes af én blijven stabiel.
Bedankt Evy!

Dominic Heynderickx

Ik heb al verschillende diëten gevolgd en niets hielp

4,0 rating
29 november 2019

Ik heb al verschillende diëten gevolgd en niets hielp. Ik eet nu meer dan ooit ervoor en ben na 30 dagen al meerdere kilo’s kwijt. Is makkelijk vol te houden omdat je veel kan variëren in je eten. Zeker een aanrader om te proberen. Ik heb ook zeer goede begeleidster.

Katleen uit Lokeren

Snel resultaat

4,0 rating
25 november 2019

Ik ben naar Evy gegaan om medische redenen, dus niet echt om af te slanken.
Op korte tijd waren al mijn symptomen opgelost.
Ik wist wel dat voeding veel invloed heeft op ons gezondheid maar ik was er zeker van dat ik gezond aan het eten was.
Blijkbaar toch niet… Ik voel me goed nu. Ik heb meer energie en minder slaap nodig. Mijn hormonen zijn terug in balans.
Geen gewrichtspijnen meer en minder darmklachten. De kilootjes die ik kwijt ben, is ook mooi meegenomen!
Bedankt Evy voor de buitengewone begeleiding!!!

VDP