Na 3 maand perfecte bloeduitslag

5,0 rating
21 februari 2020

Na een minder gunstige bloeduitslag (cholesterolwaarden en suikerwaarden) ben ik gaan aankloppen bij Evy. Ik wou eerst proberen om via aanpassingen aan mijn voeding medicatie te vermijden. Nu 3 maand later heb ik een perfecte bloeduitslag. Ik tevreden, dokter tevreden, Evy tevreden. Wat wil je nog meer!

R. B. uit Sinaai

Afslanken in groep

5,0 rating
2 februari 2020

Voor mensen die een extra duwtje in de rug nodig hebben bij het aanleren van een nieuwe leefwijze is deze groep ideaal.
Ikzelf ben zeer beperkt in bewegingsmogelijkheden maar ben bijna 10 kg kwijt op een 5 tal maanden.
Evy is een top begeleidster, die mij reeds veel nieuwe inzichten heeft geleerd. Dank je wel.

Vicky N

afslanken in groep - getal op mijn weegschaal die ik nooit verwacht had nog te halen

5,0 rating
15 januari 2020

Deze getuigenissen kan ik alleen maar beamen… sinds de raad van Evy op te volgen en zelf ook opgevolgd te worden door Evy zie ik inmiddels mijn 3de tiental op de weegschaal!!! Nooit gedacht dat dit me ooit nog zou lukken. Allerlei diëten geprobeerd en nu ‘gewoon’ eetpatroon veranderd, raad en bijsturingen van Evy opvolgen en dat zonder echt héél veel te moeten opofferen … dankjewel Evy! 👍👍👍

Leen W. Belsele

Gezondheid door te eten

4,0 rating
18 december 2019

Door de positieve ervaring van een goeie vriend met Evy’s etensbegeleiding heb ik met haar contact genomen.
Het was een echte ‘eye-opener’ en de aanpassing van mijn voedingspatroon (zonder dat ik als een asceet moest gaan leven) gaf vrij snel prima resultaten met betrekking tot mijn suikerspiegel met als prettige bijkomstigheid dat ook een aantal overtollige kilo’s verdwenen.

Francois Wouters

1 jaar en minus 13kg later

5,0 rating
17 december 2019

Je kent het wel… Je bent de 30 gepasseert, je gaat eerder richting de 40 en de kilos vliegen eraan door alleen maar aan eten te denken en met geen stokken weer weg te krijgen. Na een minder geslaagde Herbalife poging, ben ik via-via terecht gekomen bij Evy.
Na eerst wat zoeken met gemengd resultaat en het gekende jo-jo effect, 10 kg kwijt en dan toch terug 10kg, zijn we terecht gekomen bij Evy. Door een grondige screening (achtergrond – medische achergrond en licht psychologisch achtergrond) hebben we dan toch een combo gevonden gevonden die werkt: intermittent fasting, bulletproof koffie (gets that heart a’pumping), lage inname van koolhydraten (maar toch genoeg om die balans endorfines en donkere deachten de mist in te jagen) en bewegen (de 6km gaan vlot – daar waar eerst 500m al; zonder adem zette (letterlijk).
Met als resultaat; minder hoog-, laag en opvlieger, minder moodswings, meer energie, focus en doorzettingsvermogen. en de kilos, die gaan er vlotjes af én blijven stabiel.
Bedankt Evy!

Dominic Heynderickx