fbpx


de sleutel ligt in de natuur
Evy ThuysbaertIk ben Evy van Evygoesnature.

Zoals de naam evygoesnature voor zich spreekt, is het mijn bedoeling om de mensen terug dichter bij de natuur te brengen in de ruime zin van het woord.

Als natuurvoedingscoach toon ik graag de mensen het pad ver weg van industriële voeding, additieven, …

Ik weet zeker dat ik jou kan overtuigen dat gezonde voeding lekker is, niet duur hoeft te zijn en op een eenvoudige en snelle manier kan klaargemaakt worden.

Ook bestaat er naast the body nog the mind. Hierop werk ik ondersteunend als meester herborist met kruiden en met sauna arrangement.
 
Waar veel mensen niet bij stilstaan is dat onze hormonen een belangrijke rol spelen in vele fasen van ons leven. Door een ongezonde levensstijl raken ze uit balans. Doormiddel van leefstijladviezen op het gebied van voeding, training en stressreductie breng ik als hormoonfactortrainer jouw hormonen weer in balans en voel je je gezonder en energieker dan ooit!
 
Of heb jij je buik vol van alle ongemakken die jouw slecht functionerende spijsvertering met zich meebrengen?
 
Het is helemaal niet ondenkbaar dat je tijdens de sessies zelf al enkele puzzelstukken legt naar jouw beoogde doel.   Dan ben ik degene die jou de spiegel voorhoudt. Jij zit achter het stuur en ik help je met de weg te vinden.
 
Voorts ben ik me ervan bewust dat een verandering niet van een leien dakje loopt. Een terugval is altijd mogelijk. Ik zal je rem zijn als je té enthousiast van stapel loopt, Maar ook de stok achter de deur als je de moed dreigt te verliezen.
 
Niet alleen je lijn, hormonen, spijsverteringstelsel maar ook je immuunsysteem zullen je dankbaar zijn voor je gezonde levensstijl.
 
Eenmaal het doel bereikt, zal je mij dankbaar zijn. Maar in feite heb je het allemaal zelf verwezenlijkt !
 
Kom op, laten we eraan beginnen !
 
Neem vrijblijvend contact op of plan een afspraak in mijn agenda en dan kijken we hoe we samen jou tot een ander mens kunnen maken.  

Eet jezelf gezond!  Leef en eet zonder dieet!

eet jezelf gezond

Getuigenissen:

Wij zijn ook benieuwd naar jouw getuigenis! Stuur die gerust HIER door zodat wij ze kunnen publiceren. Bedankt!