de sleutel ligt in de natuur

knop afspraak maken

👉Heb je moeite om het teveel aan gewicht kwijt te raken?  | 👉Kom je bij door nog maar naar eten te kijken? Of ben jij een eeuwige jojo? | 👉  Wil je terug een meer energieke en zelfzekere versie van jezelf worden?

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een belangrijke rol. Zo kan je vol energie leven en gezond en vitaal ouder worden. Als die balans wordt verstoord, kunnen er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

De interventies bij Evyoesnature zijn gebaseerd op de Orthomoleculaire therapie, wat als doel heeft om onze lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. 
De juiste verhouding maken tussen macronutriënten is cruciaal in een gezond eetpatroon. Met voldoende eiwitten, gezonde vetten en goede koolhydraten maak je het verschil. Door de juiste combinaties te gaan maken, schakelt je lichaam over van suikerverbranding naar vetverbranding. 

Zo kan je lichaam oude, opgeslagen afvalstoffen afvoeren én blijft je bloedsuikerspiegel stabiel. Tijdens dit proces ga je je lichaam ondersteunen door de juiste mineralen en vitamines zodat je lichaam niets tekort komt. Zo bouw je een sterke basis voor een gezonde toekomst! 

 

Hoe kan ik je helpen?

Voedingsadvies op maat

Weten wat goede voeding is, is een goed begin.  Maar bij Evygoesnature helpen we je dit ook in de praktijk om te zetten.  We voorzien je tijdens de visite van de nodige informatie zodat je die kan toepassen in je dagelijkse leven. 

Via een online platform kan je alle tips nalezen en laatje inspireren door onze recepten.

Voedingstraject

Wil jij je gezondheid terug in eigen handen nemen? Ervaar je nu klachten waarbij je het gevoel krijgt dat de dingen die je nu doet, slechts een pleister op de wonde zijn en wil je op zoek naar de oorzaak van je klachten? 
Ons voedingstraject is geen ‘dieet’-programma op korte termijn, je krijgt nl. alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan met je gezondheid. Zo heb je levenslang baat bij de kennis die je zal opdoen.
En die eventuele kilootjes te veel…die volgen vanzelf ( als je gewicht te veel hebt)

Naast de dagelijkse begeleiding via mail, krijg je ook toegang tot de website met meer dan 800 receptjes die eenvoudig en snel klaar te maken zijn voor het hele gezin. Heb je geen tijd om zelf in de keuken te staan?  Leef & Eet werkt ook met een wekelijkse take away/delivery (kant-en-klare gerechtjes en salades, verse soep, verse vis en huisgerookte vis, glutenvrije broodjes …)

 

Suikermeting

Gepersonaliseerd voedings- en sportadvies op basis van jouw suikerwaarden. 

Suikerpieken hebben een impact op je gezondheid dat weten we allemaal, maar ze beïnvloeden ook onze vetverbranding en energieniveau.

Wat mag je bij jouw analyse verwachten

  • Unieke inzichten over hoe jouw lichaam suiker en koolhydraten verwerkt
  • Professionele interpretatie en uitleg
  • Gepersonaliseerd voedingsplan & bruikbare tips om in de praktijk mee aan de slag te gaan


Boek je afspraak met mij

 Je zal je terug fit en goed in je vel voelen!