de sleutel ligt in de natuur





100% natuurlijk koffie alternatief!

☕ We gaan geen belletjes blazen vandaag, maar even blazen in een 100% natuurlijk koffie alternatief!  Welkom in de wereld van I.AM.caps!

🚛 Binnenkort verwachten wij 5 verschillende smaken: matcha, rode biet, kurkuma, gember en chai in biologisch afbreekbare I.AM capsules.

💕 Niet alleen ikzelf ben fan van die heerlijke smaken, maar ook mijn lichaam weet deze met 100% natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging gevulde I.AM capsules te waarderen!

🙄 Hier in de praktijk zie ik mensen vaak bedenkelijk kijken als ik hun koffie inname vraag te minderen.  De I.AM capsules zijn een perfect "koffie-alternatief". Want je drinkt ze als een shot, een lungo of een latté.

Is dit dan thee? Nee want je hoeft niet eerst water te koken, je stopt ze gewoon in je nespresso apparaat en klaar. Na een druk op de knop komen ze eruit als een shot!

Naast de inhoud heeft men ook aan onze planeet gedacht. De cups zijn 100% composteerbaar en lossen na 14 dagen al op in je groene bak.

Het is geen koffie, het is geen thee, maar een kleurrijk alternatief voor beiden, proef je met me mee?

Maar hier eindigt het verhaal nog niet.  Want er zijn nog leuke manieren om I.AM.caps te gebruiken!

 

Wat dacht je van het perfecte ontbijt?

Wat heb je nodig?

*met een simple klik te koop in de Evygoesnatureshop

Klaar om het te maken?

Stap 1: Doe de havervlokken, 1 klein scheutje I.AM.caps en de amandelmelk in een steelpan. Zodra deze twee aan de kook zijn gebracht, zet u het vuur laag en laat u het 15 minuten sudderen. Vergeet niet  af en toe te roeren.

Stap 2: Zodra het havervlokkenmengsel dikker is geworden, zet je het vuur uit. Het dikt vanzelf nog verder in door het even te laten staan.

Stap 3: Zodra je het vuur uitzet, gebruik je een vork om je rijpe banaan (pelt ze even), kokosolie, baobabpoeder, pindaboter en zout erdoor te roeren. Je moet er zeker van zijn dat je alle stukjes hebt gebroken en gemengd.

En tadaa je bent klaar! Laat het je smaken! ✨