fbpx


de sleutel ligt in de natuurο»Ώ

Eet goed en voel je goed!

πŸ‘‰ Omdat elke persoon anders is gaan, zoeken in functie van het intake gesprek de meest optimale voedingsbegeleiding.
πŸ‘‰ In alle trajecten krijg je tips voor een gezonde levensstijl en zal je geen honger ervaren.
πŸ‘‰ We werken bij Evygoesnature niet met vervangmaaltijden maar je kan bij ons terecht voor gezonde afhaalmaaltijden.
πŸ‘‰ Alle recepten zijn haalbaar voor het ganse gezin.

Ik ga met jou op zoek naar een blijvende,  haalbare levensstijl waardoor we jojo effecten voorkomen. 
Ontdek alvast de 3 mogelijke trajecten:

Afslanken - In groep

Wil je afvallen?

Sluit je dan aan bij een groep, dat werkt het beste. Uit onderzoek blijkt dat je meer kans hebt op blijvende resultaten als je afvalt in groep. We stellen een gezamenlijk gewichtsevolutie als doel en motiveren elkaar om samen als groep (6 personen) het doel te bereiken. 

Na intake individuele intake gesprek en 2 sessies op jouw maat, komen we 10 keer een uurtje bij elkaar in groep en delen onze ervaringen en tips.

Wat mag je verwachten:

Intake sessie en 2 persoonlijke gesprekken nemen telkens half uur in beslag.  De 10 groepsessies starten om 19u.  Waar we 1 uur praten rond een voedingsthema met daarna elk om beurt weegmoment (beurtrolsysteem).

We werken volgens het stappenplan, tips and trics dat we opgemaakt hebben tijdens de individuele sessies.  Wekelijks komt er ook een uitnodigend receptje jouw kant op.  Gevolgd door een gezond drankje tijdens het wachten op je weegbeurt en gezellige babbel onderling.

Plaatsen zijn beperkt:

Neem snel  contact met mij op.

Individueel voedingstraject - op maat

Wil je afvallen, rust in je buik en meer energie krijgen?

Veel voorkomende oorzaken van een niet goed functionerende spijsvertering zijn een ongezond voedingspatroon, stress, voedselallergie, intolerantie, hormonen of een combinatie van.
We bekijken samen en indien nodig in samenwerking met een arts stap voor stap de ganse weg. We passen jouw voedingspatroon aan zodat de klachten die gevolg kunnen zijn van een slecht werkende spijsvertering. verdwijnen.
 
Wat mag je verwachten:

Naast de maandelijkse visite is er een indiviudele wekelijkse begeleiding via een app.  Op basis van jouw eetdagboek krijg je persoonlijke tips, trics en recepten om bij te sturen.

Via deze voedingsbegeleiding leer je eten op een gezonde manier en krijg je een ideaal gewicht en ervaar je meer vitaliteit.

Heb jij er ook je buik van vol, laat er ons dan samen iets aan doen!

Boek je  afspraak   met mij.

 

Individueel voedingstraject - orthomoleculair

Wil jij jouw stofwisseling en hormonen herstellen met een gezonde levensstijl?

Hormonen spelen een belangrijke rol in vele fasen van ons leven.  Je hebt totaal geen benul van hun aanwezigheid maar je hormonen zijn wel de baas in ons lichaam!

Het is duidelijk dat vrijwel alle hormoonklachten te beΓ―nvloeden zijn door jouw levensstijl.  
Laat mij als hormoonfactortrainer samen met jou, jouw levensstijl aanpakken en zo je hormonen terug in balans brengen en vooral trachten ze ook zo te houden!

Wat mag je verwachten:

Wij bieden een dagelijkse begeleiding en toegang tot de website met meer dan 500 haalbare recepten voor gans het gezin. Daarnaast wacht er jou een voedingstip van de dag!

In het eerste deel van dit traject mag je een gezond gewichtsverlies verwachten.  In het tweede deel begeleiden we jou stap voor stap naar een gezonde levensstijl.  In de laatste fase werken we aan een succesvolle, blijvende maar vooral haalbare nieuwe voedingsgewoonte.

Je zal je terug fit en goed in je vel voelen!

Boek je  afspraak   met mij.