Wil je afvallen?

Sluit je dan aan bij een groep, dat werkt het beste. Uit onderzoek blijkt dat je meer kans hebt op blijvende resultaten als je afvalt in groep. We stellen een gezamenlijk gewichtsevolutie als doel en motiveren elkaar om samen als groep (6 personen) het doel te bereiken. 

Na intake individuele intake gesprek en 2 sessies op jouw maat, komen we 10 keer een uurtje bij elkaar in groep en delen onze ervaringen en tips.

Wat mag je verwachten:

Intake sessie en 2 persoonlijke gesprekken nemen telkens half uur in beslag.  De 10 groepsessies starten om 19u.  Waar we 1 uur praten rond een voedingsthema met daarna elk om beurt weegmoment (beurtrolsysteem).

We werken volgens het stappenplan, tips and trics dat we opgemaakt hebben tijdens de individuele sessies.  Wekelijks komt er ook een uitnodigend receptje jouw kant op.  Gevolgd door een gezond drankje tijdens het wachten op je weegbeurt en gezellige babbel onderling.

Plaatsen zijn beperkt:

Neem snel  contact met mij op.

Ontdek alvast de 3 mogelijke trajecten:

Is jouw lichaam uit balans en ervaar je fysieke klachten zoals spijsverteringsklachten, intoleranties & allergieën, hoofdpijn, cholesterol, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, vermoeidheid, slaapproblemen, hormonale of stress gerelateerde klachten?
Bioresonantie, de behandelwijze van de toekomst! Bioresonantie is een ondersteuning voor verschillende lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten.
Je hebt moeite om het teveel aan gewicht kwijt te raken? Kom je bij door nog maar naar eten te kijken? Of ben jij een eeuwige jojo? Wil je terug een meer energieke en zelfzekere versie van jezelf worden?