Wil je afvallen, rust in je buik en meer energie krijgen?

Veel voorkomende oorzaken van een niet goed functionerende spijsvertering zijn een ongezond voedingspatroon, stress, voedselallergie, intolerantie, hormonen of een combinatie van.
We bekijken samen en indien nodig in samenwerking met een arts stap voor stap de ganse weg. We passen jouw voedingspatroon aan zodat de klachten die gevolg kunnen zijn van een slecht werkende spijsvertering. verdwijnen.
 
Wat mag je verwachten:

Naast de maandelijkse visite is er een indiviudele wekelijkse begeleiding via een app.  Op basis van jouw eetdagboek krijg je persoonlijke tips, trics en recepten om bij te sturen.

Via deze voedingsbegeleiding leer je eten op een gezonde manier en krijg je een ideaal gewicht en ervaar je meer vitaliteit.

Heb jij er ook je buik van vol, laat er ons dan samen iets aan doen!

Boek je  afspraak   met mij.

 

Ontdek alvast de 3 mogelijke trajecten:

Is jouw lichaam uit balans en ervaar je fysieke klachten zoals spijsverteringsklachten, intoleranties & allergieën, hoofdpijn, cholesterol, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, vermoeidheid, slaapproblemen, hormonale of stress gerelateerde klachten?
Bioresonantie, de behandelwijze van de toekomst! Bioresonantie is een ondersteuning voor verschillende lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten.
Je hebt moeite om het teveel aan gewicht kwijt te raken? Kom je bij door nog maar naar eten te kijken? Of ben jij een eeuwige jojo? Wil je terug een meer energieke en zelfzekere versie van jezelf worden?