Wil jij jouw stofwisseling en hormonen herstellen met een gezonde levensstijl?

Hormonen spelen een belangrijke rol in vele fasen van ons leven.  Je hebt totaal geen benul van hun aanwezigheid maar je hormonen zijn wel de baas in ons lichaam!

Het is duidelijk dat vrijwel alle hormoonklachten te beïnvloeden zijn door jouw levensstijl.  
Laat mij als hormoonfactortrainer samen met jou, jouw levensstijl aanpakken en zo je hormonen terug in balans brengen en vooral trachten ze ook zo te houden!

Wat mag je verwachten:

Wij bieden een dagelijkse begeleiding en toegang tot de website met meer dan 500 haalbare recepten voor gans het gezin. Daarnaast wacht er jou een voedingstip van de dag!

In het eerste deel van dit traject mag je een gezond gewichtsverlies verwachten.  In het tweede deel begeleiden we jou stap voor stap naar een gezonde levensstijl.  In de laatste fase werken we aan een succesvolle, blijvende maar vooral haalbare nieuwe voedingsgewoonte.

Je zal je terug fit en goed in je vel voelen!

Boek je  afspraak   met mij.

Ontdek alvast de 3 mogelijke trajecten:

Is jouw lichaam uit balans en ervaar je fysieke klachten zoals spijsverteringsklachten, intoleranties & allergieën, hoofdpijn, cholesterol, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, vermoeidheid, slaapproblemen, hormonale of stress gerelateerde klachten?
Bioresonantie, de behandelwijze van de toekomst! Bioresonantie is een ondersteuning voor verschillende lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten.
Je hebt moeite om het teveel aan gewicht kwijt te raken? Kom je bij door nog maar naar eten te kijken? Of ben jij een eeuwige jojo? Wil je terug een meer energieke en zelfzekere versie van jezelf worden?